Trčanje jeseni ususret

Ljeto je možda završilo, ali ljubitelji športa u Iolaru odlučili su iskoristiti tople jesenske dane za dobru utrku. Kolege iz Zagreba sudjelovale su na događaju „B2B RUN“, prvoj utrci za tvrtke u Hrvatskoj. Utrka se održala 17. rujna u parku Maksimir u Zagrebu. Iolarova se ekipa sastojala od pet trkača koji su otrčali 5 km zajedno s još 1.000 trkača iz 80 tvrtki, što je utrku i kasniju zabavu učinilo zabavnom i konstruktivnom. Već treniraju za sljedeću godinu!

Kolege iz Ljubljane nisu htjeli zaostati pa su sudjelovali na BMW Festu 2015 u arboretumu Volčji potok u Sloveniji. Ekipi od troje ljudi izazov predstavljala staza od 2 km koju je svaki član morao otrčati. Više od 3.500 trkača revno se utrkivalo s vremenom u nastojanju da osvoji 8 mjesta s plasmanom na berlinski maraton. Naša je ekipa sudjelovala iz podrške događaju i radi promicanja zdravog načina života, što Iolar potiče. Radujemo se budućim događajima.

Vrhunac je sezone bio Ljubljanski maraton na kojem je petero kolega iz Iolara iskušalo svoju izdržljivost. Tri su nadobudne žene otrčale 10 km, a jedan muški kolega koji je već svladao 42 km, ovo je godine kao izazov prihvatio 21 km udaljenosti. U ekipi smo imali i maratonca debitanta iako je lani stekao iskustvo u utrci na 21 km. Uspio je u dobrom vremenu otrčati sva 42 km unatoč ozljedi. Iolarove su trkače bodrili ostali kolege koji su došli iskazati podršku. Svim sudionicima čestitamo na postignućima i odlučnosti.

IMG_0219FullSizeRender (1)IMAG1916

BESPLATNA PONUDA