Iolar na poslovnim susretima u svibnju

Iolarovi predstavnici nastavljaju pratiti sve najvažnije događaje u svijetu lokalizacije i digitalnog marketinga. Prošli tjedan naš glavni izvršni direktor Borut Rismal sudjelovao je na konferenciji SlatorCon u Londonu na kojoj su stručnjaci iz prevoditeljske industrije raspravljali o lokalizaciji medijskih sadržaja, globalnom marketingu, neuralnom strojnom prevođenju i lokalizaciji računalnih igara. Razmijenili su i najnovije informacije o spajanju i akviziciji tvrtki te ulaganjima u prevoditeljskoj industriji. U istom tjednu još jedan poslovni susret održao se u Dublinu – konferencija Retro Live, na kojoj su se sudionici bavili globalizacijom i raspravljali o dodirnim točkama digitalnog marketinga, lokalizacije i poduzetništva. Svi želimo ostvariti poslovni rast, a da bismo u tome uspjeli, u našem je zajedničkom interesu međusobna suradnja. Iolarov glavni upravni direktor Alen Stanič izložio je ciljeve naše tvrtke u tom području te nas ponosno predstavljao na završnom domjenku kojem je Iolar bio sponzor.

Za nekoliko dana jedan od naših najperspektivnijih voditelja projekata, Andrej Hočevar Mlinarič, spakirat će kofere i s posjetnicama otputovati na Plunet Summit 2018 u Berlin. Veselimo se novim saznanjima o tom poznatom sustavu za vođenje prevoditeljskih projekata i usporedbi s našim postojećim sustavom. S daljnjim razvojem Iolarova poslovanja otvaraju se nove prilike za uvođenje poboljšanja na svim organizacijskim razinama.

Iolar je također ponosan premium član udruženja industrije jezičnih tehnologija LT-Innovate čija je misija oblikovanje višejezične inteligentne budućnosti. Language Technology Industry Summit održat će se u Bruxellesu 28. i 29. svibnja. Teme kao što su jezična inteligencija i obrada prirodnog jezika već su neko vrijeme u središtu zanimanja Iolarova Odjela za istraživanje i razvoj. Zato se naš voditelj Odjela za istraživanje i razvoj Simon Bratina veseli odlasku u Belgiju sljedeći tjedan.

Pratite nas na Facebooku i Twitteru i saznajte više o najnovijim događajima!

 

       

 

BESPLATNA PONUDA