IOLAR na kariernem dnevu Univerze v Ljubljani – povežimo se za prihodnost

Oddelek za vendor management prevajalskega podjetja IOLAR se je v sredo, 26. 11. 2014, udeležil dogodka »Povežimo se za prihodnost«, ki ga je organiziral Karierni center Univerze v Ljubljani.

Na prireditvi so nam predstavili veliko uspešnih primerov povezovanja izobraževalnih ustanov in gospodarstva, med drugim tudi uspešnice v okviru projekta »Po kreativni poti do znanja«, kjer je letos prvič uspešno sodelovalo tudi naše podjetje. Dogodek, ki je potekal v novih prostorih fakultet za računalništvo in informatiko ter kemijo in kemijsko tehnologijo, je bil dobro pripravljen, zato je v udeležencih vzbudil še več volje za sodelovanje med različnimi ravnmi izobraževanja in ustvarjalnega dela.

Popoldne istega dne je v City hotelu v centru Ljubljane potekal tudi karierni dan oddelka za prevajalstvo. To je za naše podjetje že tradicionalni dogodek, kot že mnoga leta poprej pa se je IOLAR spet uspešno postavil ob bok drugim prevajalskim podjetjem, ki so vzbudila močno zanimanje mladih študentov prevajalstva. IOLAR je še posebej pritegnil njihovo pozornost, saj so si lahko z malo sreče pri žrebu pridobili freelance izdajo zadnje različice programa SDL Trados Studio 2014.

IOLAR: Career Day

IOLAR na kariernem dnevu Univerze v Ljubljani

BREZPLAČNA PONUDBA