IOLAR на Дану каријере на Универзитету у Љубљани – Повезивање за будућност

Одељење продаје предузећа IOLAR је у среду, 26. новембра 2014. учествовало у догађају под називом „Повезивање за будућност” који је организовао Центар за каријере при Универзитету у Љубљани.

Они су на догађају представили мноштво успешних примера интеграција образовних институција и предузећа, укључујући и најбоље праксе у оквиру пројекта под називом „Креативни пут до знања” у ком је наше предузеће први пут успешно учествовало. Догађај, који је одржан у новим просторијама Факултета за компјутерске науке, хемију и хемијски инжењеринг, био је добро организован што је допринело спремности учесника да сарађују на различитим нивоима образовног и креативног рада.

Поподне, истог тог дана, City Hotel у центру Љубљане је био домаћин Дана каријере одсека за превођење. То је био традиционални догађај за наше предузеће који је IOLAR још једном уврстио у ред преводилачких предузећа која су изазвала највеће интересовање студената са одсека за превођење. IOLAR је посебно био у жижи интересовања јер су уз мало среће могли да добију најновију верзију програма SDL Trados Studio 2014 Freelance.

IOLAR: Career Day

Дан каријере на Универзитету у Љубљани

БЕСПЛАТНА ПОНУДА