IOLAR na danu karijera Sveučilišta u Ljubljani – povežimo se za budućnost

Odjel za vendor management (upravljanje ljudskim resursima) prevoditeljske tvrtke IOLAR je u srijedu 26. 11. 2014. prisustvovao događaju „Povežimo se za budućnost“ koji je organizirao Centar za karijere Sveučilišta u Ljubljani.

Na skupu su nam predstavili mnogo uspješnih primjera povezivanja obrazovnih ustanova i gospodarstva, između ostaloga uspješnice u okviru projekta „Kreativnim putem do znanja“ u kojem je ljetos prvi put uspješno sudjelovala i naša tvrtka. Događaj, koji je održan u novim prostorima Fakulteta za računarstvo i informatiku te Fakulteta za kemiju i kemijsku tehnologiju, bio je dobro pripremljen pa je kod sudionika pobudio više volje za suradnju na različitim razinama izobrazbe i stvaralaštva.

Popodne istoga dana u City hotelu u centru Ljubljane održan je dan karijera Odsjeka za prevoditeljstvo. To je za našu tvrtku tradicionalni događaj, pa se IOLAR kao i mnogih prethodnih godina opet uspješno svrstao uz bok drugim prevoditeljskim tvrtkama koje su pobudile veliko zanimanje mladih studenata prevoditeljstva. IOLAR je osobito privukao njihovu pozornost jer su s malo sreće u izvlačenju mogli osvojiti freelance izdanje posljednje inačice programa SDL Trados Studio 2014.

IOLAR: Career Day

Centar za karijere Sveučilišta u Ljubljani

BESPLATNA PONUDA